Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Natalia viert 20 jaar hits op HFF : 'Ik ga gas geven aan Den Druyts..."

Natalia HFF 2014
URL

HFF Herentals Fietst & Feest heeft ook voor de extra derde dag van z’n zomerfeest een klepper op het podium.  Op zaterdag 27 juli houdt Natalia halt op de Grote Markt met haar ‘20 Years Greatest Hits Tour’. Ze woonde trouwens lange tijd in de Keizerstad.  "Ik volle gas geven aan Den Druyts op de Markt, zeker weten...", laat ze weten.

Na Linda Mertens, aan de zijde van Regi op vrijdag, is zij al de 2e Kempense diva op het HFF-podium dit jaar.

'Al 20 jaar staat Natalia aan de top van de Vlaamse showbizz, en dat viert ze met overtuiging. In november 2023 pakte ze uit met een groots jubileumfeest in drie uitverkochte Lotto Arena’s en momenteel toert de zangeres uit Oevel langs de mooiste theaters van Vlaanderen. De perfecte opwarming voor de 20 Years • Greatest Hits Tour waarmee ze de zomerfestivals aandoet.

Aan ‘greatest hits’ inderdaad geen gebrek: ‘Without You’, ‘I've OnlyBegun To Fight’, ‘I Want You back', ‘Risin’ en ga zo maar door… “Voeg daar een uitmuntende liveband en ijzersterke backing vocals aan toe, en je kunt er donder op zeggen dat Natalia vol overgave de Grote Markt omver gaat blazen”, aldus de meer dan tevreden HFF-programmator Guy Huysmans. “Zoals tien jaar geleden, toen ze voor het eerst op ons podium stond. Een dubbel jubileum dus!”  Foto Natalia op HFF 2014 - Johan Temmerman/NNieuws.

Grote Markt, Herentals, België

Natalia HFF 2014

Deel dit artikel